NL | EN

[nx_check_login url=”https://beterzicht.nl/asml-logon/”][nx_add_download_pdf_script]

[rev_slider alias=”asml-nl”]

[separator top=”40″]
[nx_translate_dealersearch]

   De actie

  • ZEISS wil u als medewerker van ASML de precisie en nauwkeurigheid laten ervaren met onze unieke, innovatieve kijkoplossingen.
  • Deze exclusieve voucher met een gepersonaliseerde code is eenmalig te verzilveren.
  • Bij aankoop van een montuur met ZEISS brillenglazen bij een van de deelnemende opticiens krijgt u 1 brillenglas cadeau. Dat is 50% cadeau op een paar ZEISS brillenglazen!
  • Draagt u zelf geen bril of draagt u contactlenzen? De voucher kan ook worden ingewisseld door een gezinslid (partner of kind).
  • U kunt kiezen uit een bril voor dagelijks gebruik, een bril voor het autorijden, een kantoorbril, een zonnebril op sterkte, een sportbril etc.
  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.
  • Deze actie loopt 12 maanden en is geldig tot en met 12 september 2017.
Welk type glazen draagt u?

 

ZEISS Digital Lenses

Unifocale brillenglazen

Unifocale brillenglazen hebben maar één dioptrische sterkte over het hele brillenglas en worden meestal gedragen door consumenten tot 40 jaar oud.

Ze kunnen ingezet worden om slecht zicht nabij of veraf te corrigeren. Unifocale brillenglazen vormen de basis van zowel brillen voor veraf als voor leesbrillen.

Deze twee populaire briltypes worden niet alleen in verschillende sterktes aangeboden, maar ze zien er ook anders uit: unifocale brillenglazen voor verzienden zijn op het midden van het brillenglas iets dikker, terwijl unifocale brillenglazen voor bijzienden iets dikker zijn bij de randen.

> Wat maakt ZEISS brillenglazen zo speciaal


ZEISS Digital Lenses

Multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen zijn echte optische meesterstukken. Ze bieden persoonlijke ondersteuning voor uw ogen, van dichtbij tot veraf en alles daartussen. Deze kijkoplossing wordt voornamelijk gebruikt door consumenten van 40 jaar en ouder.

Het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS bevat vier prestatieniveaus en zeven technologieën, waarvan enkele de allereerste ter wereld zijn in hun soort. Wist u dat de leesafstand tussen uw ogen en een smartphone veel kleiner is dan wanneer we een boek of een krant lezen? Alle multifocale brillenglasontwerpen van ZEISS houden hier rekening mee. ZEISS multifocale brillenglazen doen nog veel meer.

> Wat maakt ZEISS brillenglazen zo speciaal

 

Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt

[SLPLUS only_with_category=”asmlactie”]

DOWNLOAD VOUCHER